Kosmetická poradna

Jak správně čistit svoji pleť? Trápí vás akné nebo vrásky? Stále tápete nebo jste nenašli potřebnou informaci?

Zeptejte se nás

Naše specialistky vám navrhnou ošetření vhodné přímo pro vaši pleť.

Lymfodren čaj

Vlaďka Bláhová (34 let)

Dobrý den, chci se zeptat, zda lze čaj pít i mimo 6-ti týdenní kůru. Něco jako udržovací aktivní stav lymfy. 1 čaj denně, nebo ob den? Nebude to mít nežádoucí účinky nebo se nic neděje a může se pít? Předem děkuji za odpověď. S pozdravem Bláhová

Lenka Mašková
Lenka Mašková

Dobrý den, paní Vlaďko

 

Po očistné kůře, která se doporučuje po dobu 6týdnů, se doporučuje provést pauzu, to se většinou doporučuje u všech bylinných detoxů. Určitě poté můžete pít čaj jako udržovací kůru jak uvádíte. Nežádoucích účinků se určitě nemusíte bát, jde jen o bylinky.

 

Přeji krásný den.

Z Ryoru Lenka Mašková

číst více

citlivá pleť

(49 let)

dobrý deň, začala som mať citlivú pleť (po niektorých krémoch mi úplne zčervená), ktorá je ale suchá... mám 49 rokov...prosím, ktorý denný krém by ste mi doporučili ? ďakujem

Lenka Mašková
Lenka Mašková

Dobrý den,

Bohužel neuvádíte o jaké krémy se jedná, zda byla reakce způsobena nějakým naším krémem, nebo se jednalo o jiný výrobek.

Na suchou citlivou pleť doporučím např: Konopný výživný krém s kmenovými buňkami nebo Denní krém s amarantovým olejem a hedvábím.

Určitě můžeme vybrat i širší řadu výrobků, jen je důležité zjistit na co je pleť citlivá.

 

Přeji krásný den.

Z Ryoru Lenka Mašková

číst více

změna sortimentu

Tomáš (34 let)

Dobrý den. Od kdy se Ryor specializuje na svíčky, čaje a “veselé” etikety na již zavedených výrobcích místo kosmetických výrobků s up-to-date ingrediencemi?????

Lenka Mašková
Lenka Mašková

Dobrý den, Tomáši

 

Čaje byly v naší nabídce již dlouhá léta, teď  jsme jejich nabídku jen rozšířili. Co se veselých etiket týče, tak se jedná o spolupráci s firmou Pura Vida nebo ePipi.

Na vývoji nových výrobků stále pracujeme a dohledné době určitě představíme výrobky nové. Na podzim jsme např. představily řadu Citrus Spirit, kde naleznete  sprchový gel, parfém a suchý olej.

Budete-li mít další otázky k našim výrobkům, tak neváhejte a napište.

 

Přeji krásný den.

Z Ryoru Lenka Mašková 

číst více

Sérum s retinolem

Ludmila Poláčková (29 let)

Dobrý večer, mohu používat vaše sérum s retinolem už od mé první aplikace na pleť každý den a jen večer , nebo se dá používat ráno i večer? A nebo mám začít postupně max 2-3 dny v týdnu? Nikdy jsem zatím retinol nepoužívala . A ráda bych se dozvěděla jestli už ho můžu začít používat. Děkuji Ludmila

Lenka Mašková
Lenka Mašková

Dobrý den,

Sérum s retinolem lze používat ráno i večer. Jelikož naše sérum obsahuje retinol na přírodní bázi, lze používat celoročně , jelikož nenese nežádoucí účinky retinoidů , což je nesnášenlivost se slunečním zářením.

Toto sérum je vhodné k řešení mnoha problémů s pletí. Zlepšuje strukturu pleti, omezuje tvorbu vrásek, minimalizuje póry, optimálně působí na místa projevů akné, redukuje pigmentové skvrny.

Sérum obsahuje extrakty a oleje z tropických rostlin, kyselinu hyaluronovou , vitamíny A,C,E, extrakty z mořských řas.

 

Z Ryoru Lenka Mašková  

číst více

Odlíčení make-upu obsahujícího silikony

Pavla Šmatová (39 let)

Dobrý den, mohu požádat o radu, jakým produktem si mohu odlíčit večer make-up, který obsahuje dimethicone. Dimethicone je ve vodě a v rostlinných olejích nerozpustný, proto hledám produkt, který by mi na noc vyčistil pleť beze zbytku. Předem moc děkuji. Pavla

Lenka Mašková
Lenka Mašková

Dobrý den, Pavlo

 

K odlíčení make-upu určitě dobře poslouží Dvoufázová odličovací emulze pro všechny typy pleti, 150 ml nebo Odličovací olej hydrofilní . 

Tyto výrobky Dimeticone neobsahují.

Vždy ale doporučujeme  dvoufázové čištění, takže při večerní očistě určitě doporučím použití Tonika dle typu pleti.

 

Přeji krásný den.

Z Ryoru Lenka Mašková

 

číst více

Problémy s akné

David Sklenařík (18 let)

Dobrý den, již 5 let trpím akné. Věřte, že už jsem toho zkusil fakt hodně. Navštívil jsem i dermatologii. Rád podporuji český trh a náhodou jsem narazil na Ryor. Chtěl bych se vás proto zeptat, jestli máte nějakou základní kosmetiku (čištění, hydratace, léčba) která mé akné nezhorší a naopak zlepší. Předem mockrát děkuji, přeji hezký den :)

Lenka Mašková
Lenka Mašková

Dobrý den, Davide

Věřím že akné dokáže potrápit nejednoho teenagera. Základem péče je správné a pravidelné čištění pleti a také správná životospráva. Určitě se vyhněte mastným smaženým jídlům a zařaďte do jídelníčku co nejvíce zeleniny a ovoce. Také jídla kořeněná a příliš mnoho sladkého ve stravě dokáže stav pleti zhoršit. I pitný režim v podobě vody, nebo bylinkového čaje je velice důležitý.  Věřím že při správné péči a životosprávě se stav určitě zlepší. Někdy je to i otázka hormonů a jejich nestabilní hladiny v tomto životním období, zde je potřeba se při vážnějších stavech akné opět obrátit na lékaře.

 

Doporučujeme následující ošetření:

Ráno:

  1. Pleť vyčistíte Čisticí pěnou Aknestop

  2. Dočistíte tonikem Bylinné tonikum na problematickou pleť

  3. Aplikujete Konopný krém pro problematickou pleť

Zároveň doporučujeme zakoupit Anti-akné roll-on. Jedná se o malou tyčinku s kuličkou, která je ideální pokud se začne tvořit pupínek. Pokud začnete včas aplikovat, pupínek se ani netvoří. Případně vzniklý pupínek zasuší.

Večer:

  1. Čisticí pěnou z řady Aknestop. Pěna jemně odstraní nečistoty a redukuje kožní maz a zajistí mat. Výhodou této pěny je, že ji lze použít i při sprchování a třena i na další partie jako je dekolt, ramena či záda.
  2. Pleť dočistíte hydratačním tonikem Bylinné tonikum na problematickou pleť
  3. Aplikujte Konopný korekční krém pro problematickou pleť. Použité aktivní látky regulují tvorbu akne, zmatňují pokožku, ale zároveň ji hydratují a lehce vyživí.

 

Po celou dobu používání naší kosmetiky jsem Vám prostřednictvím poradny vždy nápomocná a budu moc ráda, když mi po čase napíšete, jak se stav pleti vyvíjí. 

 

Z Ryoru zdraví Lenka Mašková

 

číst více